19 okt.

Minu näitus, maalikooli reeded ja muu…

Blogis on olnud pikem vaikus, sest mul on elus hetkel raske aeg…ema tervis ja palju muud lahendamist ja tegelemist nõudvaid asju. Seetõttu vabandan, armsad lugejad-vaatajad, et postitustes on olnud pikem vahe. Ka on mul kahju, et minu hetkel vaadata oleva näituse info jõuab teieni nii hilja. Aga never say never – parem hilja, kui mitte kunagi.

Plakat

Olen südamest tänulik Tallinnas asuvale Väikese Ingli Poekesele ja selle poe soojale personalile, kes juba terve kuu on armsasti võõrustanud minu akvarellmaalide näitust: Salaaiad. Näitus on olnud avatud juba terve oktoobrikuu ja kes vähegi kesklinna Stockmani kaubamaja kanti satub on väga oodatud ka minu näitusele. Väikese Ingli Pood on sealt vaid mõne sammu kaugusel Lennuki tn 22. Olete kõik südamest teretulnud.

Päikest kõigile. Edu ja inspiratsiooni!

Maalikoolis ikka tegutseme vaikselt esmaspäeviti ja reedeti, päevakorras on pihlakad ja kuldlõikelised kompositsioonid… on veel palju muudki maalitud, ehk saan varsti taas mahti tööde tegemiste kõrvalt pilte ja infot jagada. Soojad kallid kõigile seniks ja suur aitäh, et olete mu blogisse sattunud:)

Tagasi üles

Tagasi üles

2 thoughts on “Minu näitus, maalikooli reeded ja muu…

  1. Tere,ilusal päikselisel hilissügise hommikul! Külastasin näitust ja mulle väga meeldis just see filigraansus ,veidi hommikumaa hõngu tundus õhus olevat ,mida võimendas poekese spetsiifika. Aitähh ja ootan järgmist ,seniks rõõmsat kulgemist omal rajal! Hülle

    • Aitäh, Hülle, et kirjutasid mulle – mul on siiralt hea meel, et leidsid näituselt midagi enda jaoks ja hingele. Soojad kallid ja suur suur aitäh:)
      Edu ja inspiratsiooni!
      Anneli

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga