01 märts

Värvimaailma argipäev…

Värvimaailmas on olnud vaikus ja vaikus on olnud seekord tavapärasest pikem. See on tingitud minu elus aset leidvatest muutustest – mu ema tervis on endiselt väga halvas seisus, elu kulgeb hooldekodude ja haiglate vahet. Ma ei ole kaks kuud suutnud maalidagi.

Samas mu armsad õpilased on mind hoidnud ja ikka ja jälle maalitundi tulnud ning me oleme vaikselt koos maalinud. Ka on mind hoidnud me ühine kalligraafia klubi ja Anu, kes seda juhendab ning vahel on see olnud minu viimane õlekõrs igapäevase elu ja loomingulisuse vahel.  Ning ma olen Anule ja armsatele klubikaaslastele väga tänulik.

Koos kevade hõngu ja päikesepaistega paistab valgus ka meie tunneli lõpus, kuigi on teada, et ema ei toibu enam kunagi, võtame tund ja päev haaval ja saame hakkama.

Panen tillukese galerii viimastest maalitöödest ja kalligraafiast. Varsti loodan lisada ka uusi maale.

Tagasi üles

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga